Informatie

Nuttige informatie om het meeste uit uw Ford te halen

Plezier voor nu en voor later.

Bij Ford denken we aan u en aan de toekomst. Ford wagens zijn voorzien van gebruiksvriendelijke technologie, ontwikkeld om het beste uit de geavanceerde functies van uw wagen te halen terwijl u rijdt.

Terwijl u geniet van uw reis, denken wij ook na over hoe we het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van onze voertuigen kunnen testen en verbeteren, altijd met inachtneming van vermogen en hoge prestaties.


 • Ford SYNC en Bluetooth
 • Ford SYNC en Bluetooth

  Ford SYNC is geheel ontwikkeld om u in alle gemakken te voorzien. Gebruik uw stem om Apps te openen en aan te sturen via AppLink, haal het meest uit uw navigatie en verbindt uw telefoon met Ford SYNC. Met Bluetooth® met Voice Control kunt u oproepen maken en ontvangen, muziek selecteren, aanwijzingen krijgen (beschikbaar op bepaalde modellen), en zelfs de temperatuur regelen met eenvoudige spraakopdrachten. De rij-ervaring met uw Ford wordt zo nog plezieriger.

  Ontdek Ford SYNC en Bluetooth


 • Ford logo
 • CO2 en verbruik

  Brandstofefficiëntie en het ontwikkelen van technieken om onze wagens nog milieuvriendelijker te maken staan bij ons bovenaan de agenda. Wij meten brandstofprestaties volgens de meest recente, nauwkeurige test procedures. Ook u kan een aantal dingen doen om zuiniger te rijden - dat is goed voor uw portemonnee en voor het milieu.

  Brandstofefficiëntie en -besparingstips


 • Recyclage van uw oude Ford
 • Recyclage van uw Ford

  Het correct verwerken van uw oude Ford, met inachtnemening van de regels van het departement leefmilieu en EU-richtlijnen, is een belangrijk onderdeel van onze duurzaamheidsdoelen. Lever daarom uw oude Ford in bij een van onze terugname punten - zonder dat u hier extra kosten voor hoeft te betalen.

  Meer info over recyclagePromoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws