Nieuwe Ford Transit Custom

Nieuwe Ford Transit Custom: productiviteit geherdefinieerd

17/10/2023

De Transit Custom, het volledig nieuwe bedrijfsvoertuig van Ford Pro, wordt nu in heel Europa gelanceerd en zal kleine en middelgrote ondernemingen een ongekende productiviteit bieden.

 • Ford Transit Custom Limited voorkant
 • De nieuwe generatie van de meest verkochte bestelwagen1 met een laadvermogen van 1 ton is volledig geïntegreerd met het digitale ecosysteem voor software en diensten van Ford Pro om de bezitskosten te beperken, efficiënter te werken en het beheer van bedrijfsvoertuigen te vereenvoudigen.

 • De Ford-ingenieurs ontwikkelden ook een nieuw platform dat de laadcapaciteiten en de toegang optimaliseert, het comfort en gebruiksgemak van de bestuurder verhoogt en een uitmuntend prestatieniveau en weggedrag verzekert.

 • Het geavanceerde design leent zich voor diverse uiterst efficiënte aandrijflijnen, waaronder een oplaadbare hybride versie2 en vierwielaandrijving, een primeur voor de Transit Custom. Ook draagt het platform bij tot een compromisloze laadruimte.4

 • De volledig nieuwe Transit Custom3 liet zich inspireren door feedback van klanten en omvat diverse, in dit segment ongekende innovaties en digitale ervaringen die de productiviteit ten goede komen. Voorbeelden daarvan zijn met name het innovatieve kantelbare stuurwiel, het tijdbesparende Delivery Assist-systeem, de gedigitaliseerde conversies met het Upfit Integration System, de nieuwe veiligheidstechnologie Exit Warning en het veelzijdige koetswerktype MultiCab.

  Het meest complete Transit Custom-gamma ooit zal nog worden aangevuld met de elektrische E-Transit Custom4, die de overgang naar elektrische mobiliteit gevoelig vereenvoudigt voor kleine ondernemingen.

 • Ford Transit Custom Limited schuifdeur open
 • Door een design geïnspireerd op klantenfeedback te verenigen met de cloudondersteuning van het Ford Pro-ecosysteem zal de volledig nieuwe Transit Custom nieuwe maatstaven stellen voor wat kleine en middelgrote ondernemingen – samen goed voor 99 procent van alle ondernemingen in Europa en een bijdrage van 786 miljard euro aan de Europese economie –mogen verwachten van een bedrijfsvoertuig.

  De Transit Custom-modellen met EcoBlue-dieselmotoren zijn reeds in productie en kunnen vanaf het vierde kwartaal van dit jaar worden geleverd.

 • Daarnaast kunnen klanten ook nog andere variantenbestellen, inclusief een oplaadbare hybride versie, klaar voor levering vanaf de lente van 2024. De zuiver elektrische E-Transit Custom wordt later in de zomer van 2024 verwacht.


 • “Als meestverkochte bestelwagen in Europa en bestverkochte voertuig in het Verenigd Koninkrijk vorig jaar, is de Transit Custom onnavolgbaar. Voor deze nieuwe generatie hebben we dan ook kosten noch moeite gespaard om een enorme sprong voorwaarts te maken voor onze klanten,” aldus Hans Schep, general manager van Ford Pro in Europa. “Het volledig nieuwe design, het ongeëvenaarde geconnecteerde ecosysteem en de innovatieve klantenervaringen van de volledig nieuwe Transit Custom-generatie zullen de productiviteit van onze klanten in het nieuwe geconnecteerde tijdperk een ongekende dimensie verlenen.”


 • Ford Transit Custom Limited bestuurdersstoel
 • Ongekende klantervaring

  Reeds voor de Ford-designers de volledig nieuwe Transit Custom begonnen te schetsen, werkte het mensgerichte designlabo D-Ford jarenlang samen met zakelijke klanten om hun behoeften en pijnpunten te analyseren, innovatieve oplossingen te identificeren en hun productiviteit te helpen verbeteren.

 • Kleine ondernemers gebruiken de cabines in hun bestelwagens elke dag als kantoor en kantine, en met het nieuwe kantelbare stuurwiel in het optionele Mobile Office-pack speelt de Transit Custom nog beter in op beide behoeften. De velg van het stuurwiel kantelt om als staander voor tablets en laptops te fungeren, of als vlakke tafel om papierwerk of het nuttigen van een maaltijd comfortabeler te maken.


 • Ford Transit Custom Limited USB-C aansluiting
 • Unieke eigenschappen

  Koeriers maken dagelijks tot 200 stops om zo’n 500 artikelen tijdig af te leveren. De oplossing Delivery Assist5 (verkrijgbaar vanaf oktober 2024) laat elke levering vlotter verlopen door een deel van het proces te automatiseren om tijd te besparen en de veiligheid te verhogen. Wanneer het systeem actief is, wordt Delivery Assist geactiveerd zodra de bestuurder de parkeerstand inschakelt. De Transit Custom activeert vervolgens automatisch de waarschuwingsknipperlichten, sluit open vensters en vergrendelt de deur zodra de bestuurder de bestelwagen verlaat.

 • Wanneer de bestuurder terugkeert, kan hij of zij weer instappen en het voertuig starten zonder dat hij of zij daarvoor een sleutel nodig heeft. De waarschuwingsknipperlichten gaan uit en de ruiten keren terug naar hun vorige stand.

  Operatoren die in drukke steden werken, kunnen ook rekenen op de Exit Warning-technologie5 van Ford Pro, die de volledig nieuwe Transit Custom in Fords bestelwagengamma introduceert. Deze slimme functie waarschuwt de bestuurder voor naderende weggebruikers en voorkomt zo ‘deurongevallen’, waarbij de inzittenden de deuren van het voertuig openen op het moment dat een fietser of auto passeert.

  De helft van alle Transits die in Europa worden verkocht, ondergaat een of andere conversie, en veel van deze wijzigingen omvatten bijkomende bedieningselementen en schermen. Daaromintroduceert Ford Pro als eerste constructeur het Upfit Integration System, waarmee conversies rechtstreeks kunnen worden geïntegreerd met het elektrische systeem, het standaard aanraakscherm6 in de cabine en aftermarketuitrusting van de Transit Custom. Zo hoeven ombouwspecialisten geen wijzigingen aan te brengen in de cabine of aan de bedrading om bedieningselementen in te bouwen, waardoor conversies sneller en efficiënter kunnen worden uitgevoerd, met mogelijk ook een meerwaarde op het vlak van de betrouwbaarheid en veiligheid.

  Tijdens de ontwikkelingsstudies voor de volledig nieuwe Transit Custom ontdekte Ford dat veel bestelwageneigenaars plaats voor vier of vijf inzittenden wensen en tegelijk lange of grote voorwerpen en vuile uitrusting willen kunnen vervoeren in een afgesloten laadruimte. Het voor dit segment unieke nieuwe koetswerktype MultiCab maakt dat mogelijk dankzij een L-vormige scheidingswand in composietmateriaal, die het achtercompartiment in twee delen opsplitst, met een volledig afgewerkte tweede stoelrij met tweezitsbank naast een laadruimte over de volledige lengte van het compartiment.


 • Ford Transit Custom Limited laadruimte
 • Geheel nieuw platform

  De Transit Custom dankt zijn verbeterde productiviteit onder meer aan zijn volledig nieuwe platform, dat werd ontwikkeld met het oog op optimale laadcapaciteiten, een vlotte toegang, uitmuntende prestaties en maximale flexibiliteit qua aandrijflijnen. Het werd ontworpen vanaf een wit blad papier en weegt 100 kilogram minder dan het platform van de vorige generatie. Ook werd de wielbasis naargelang van het model tot 200 millimeter langer voor een optimaal laadvolume.

 • Om het brandstofverbruik maximaal te beperken werd het koetswerk van het volledig nieuwe model ontworpen met behulp van doorgedreven aerodynamische simulaties, die samen met het kleinere frontale oppervlak resulteerden in een tot 13 procent lagere luchtweerstand dan bij het vorige model.7 De architectuur van het voertuig werd geoptimaliseerd om een totale hoogte van minder dan 2 meter te creëren en zo de toegang tot ruimtes met een beperkte hoogte, zoals parkings, garages en ondergrondse laadzones, te verbeteren

 • Ford Transit Custom Limited onderweg
 • De zijlaaddeur met toonaangevende opening vergemakkelijkt het laadproces en beschikt over een nieuwe geïntegreerde instaptrede om de toegang tot de laadruimte te vergemakkelijken. Daarnaast helpt de optionele handenvrije elektrische schuifdeur de bestuurder om pakjes of uitrusting in of uit te laden. Dankzij de geoptimaliseerde architectuur van het onderstel en de koetswerkstructuur kon de laadvloer lager worden geplaatst dan bij het vorige model, wat eveneens het laadgemak en de toegang tot de laadruimte ten goede komt.

 • Als gesloten bestelwagen biedt de Transit Custom laadvolumes van 5,8 tot 6,8 m3 voor de standaard dak hoogte, een laadvermogen tot 1.350 kilogram8 en een maximale laadlengte van 3.450 millimeter met het slimme doorlaadluik onder de passagiersstoelen. Naast de klassieke bestelwagen omvat het gamma ook een bestelwagen met dubbele cabine en een Kombi-versie, allebei verkrijgbaar met korte of lange wielbasis. Het maximale geremde sleepgewicht bedraagt 2.800 kilogram9 en klanten kunnen tegen meerprijs een optionele wegklapbare trekhaak bestellen.


 • Ford Transit Custom Limited exterieur
 • Eenvoudig manoeuvreren

  De bestelwagenvarianten van de Transit Custom zijn voor het eerst uitgerust met een onafhankelijke achterwielophanging met semi-langsdraagarmen om bij te dragen tot de lagere bodemhoogte en tegelijkertijd de stuurprecisie, het weggedrag en de tractie te verbeteren.

 • De voorwielen en veerpoten werden ook verder naar voor verplaatst, wat mogelijkheden bood voor een veel betere toegang tot de cabine, een grotere voetruimte en voetsteunen voor de voorste inzittenden, alsook een kortere vooroverhang om vlotter te kunnen parkeren en manoeuvreren.

  Het rijkelijke gamma rijhulpsystemen5 van de Transit Custom werd uitgebreid met geavanceerde functies zoals Cross Traffic Assist, Reverse Brake Assist, een 360-gradencamera en een slimme adaptieve snelheidsregelaar met Stop&Go-technologie op de modellen met automaat, zodat bestuurders zelfs in de file kunnen rijden zonder de pedalen te gebruiken.


 • Ford Transit Custom Limited technologie
 • Gebruikskosten verlagen

  Alle nieuwe Transit Custom-modellen zijn volledig geïntegreerd met het Ford Pro-platform voor software en geconnecteerde diensten, zoals Ford Pro Telematics10, de FordPass Pro-app11 en het geconnecteerde uptime-systeem FORDLiive.

 • Dankzij de gepersonaliseerde functies van Ford Pro Telematics – gratis gedurende een jaar –kunnen Transit Custom-eigenaars de locatie, efficiëntie en status van hun voertuigen opvolgen met het oog op een maximale productiviteit. Ook kan het systeem de brandstof- en onderhoudskosten reduceren door in de cabine gesproken meldingen te laten weerklinken, zoals bij een te lange periode van stilstand met draaiende motor, te felle acceleraties of remmanoeuvres en rijden zonder gordel. Het telematicasysteem kan eigenaars ook in real time beveiligingsmeldingen sturen wanneer het systeem diefstal, ongeoorloofd gebruik of activiteit buiten de ingestelde werkuren detecteert.

  De FordPass Pro-app is beschikbaar om eigenaars van kleine ondernemingen bij te staan zonder dat ze zich hoeven te abonneren op de permanente ondersteuning voor fleetbeheer. Deze gratis smartphone app stelt klanten in staat om hun voertuig vanop afstand te vergrendelen en ontgrendelen, zijn locatie te controleren, de brandstofkosten op te volgen en waarschuwingen voor de vloeistofniveaus, de bandenspanning en de levensduur van de olie en remmen te controleren om dure pannes te voorkomen.

  Wanneer de 5G-modem is geactiveerd en de klant is geabonneerd op het softwarepack van Ford Pro, kan hij volop de vruchten plukken van de uptimeverhogende kracht van FORDLiive. Simulaties geven aan dat FORDLiive de downtime met 60 procent kan verkorten:12 in 2022 zorgde het systeem in heel Europa voor 300.000 extra dagen van voertuigbeschikbaarheid, wat voor de klanten een waarde van ongeveer 138 miljoen euro vertegenwoordigt.

  De 5G-modem13 stelt de Transit Custom bovendien in staat om updates van Ford Power-Up te ontvangen voor meer dan dertig verschillende voertuigmodules. Die kunnen helpen om de prestaties van het voertuig te verbeteren, kwaliteitsupgrades door te voeren, bestaande functies bij te werken en nieuwe functies toe te voegen. De meeste updates worden in minder dan twee minuten voltooid en kunnen worden ingepland om downtime te voorkomen.


 • Ford Transit Custom Limited aanraakscherm
 • Digitale ervaring in een hoogwaardig interieur

  Ford Pro geeft elke onderneming eenvoudig toegang tot het nieuwe geconnecteerde tijdperk. Elke Transit Custom is uitgerust met een 13 duim groot aanraakscherm in landschapsformaat6, dat naar de bestuurder is gericht voor meer gebruiksgemak. Dat scherm verleent toegang tot Fords meest recente communicatie- en informatiesysteem SYNC 4 en verzekert een supersnelle connectiviteit met het Ford Pro-platform via de geïntegreerde modem. De geavanceerde cockpit wordt aangevuld met een digitaal instrumentenbord van 12 duim.

 • Ook wordt de Transit Custom af fabriek uitgerust met de Alexa-assistent, die in het scherm van 13 duim is geïntegreerd.14 Zo beschikken bestuurders over een persoonlijke AI-assistent om geconnecteerd en perfect georganiseerd te blijven, maar ook om ritten eenvoudiger en productiever te maken. Dankzij de geïntegreerde Alexa-console kunnen bestuurders eenvoudige spraakcommando’s gebruiken om het adres voor zijn volgende opdracht in het navigatiesysteem in te voeren, het kantoor te bellen of zelfs rechtstreeks aankopen te doen op Amazon.com.

  De Ford-designers vulden deze digitale innovatie aan met ergonomische functies om de Transit Custom comfortabeler te maken voor bestuurders die lange dagen doorbrengen in de cabine. Zo biedt het nieuwe platform een rijhouding die dichter aanleunt bij die van een personenwagen, terwijl de vlakke cabinevloer, de elektronische handrem en het afgeplatte stuurwiel verplaatsingen in de cabine bevorderen. Op modellen met een automatische versnellingsbak draagt ook de versnellingspook op de stuurkolom bij tot deze vorm van mobiliteit.

  Het cabinedesign werd eveneens geoptimaliseerd met een in het plafond gemonteerde passagiersairbag, een primeur voor dit segment. Doordat de airbag niet meer in het dashboard zit, komt er extra opbergruimte vrij, die groot genoeg is voor een laptop of A4-mappen. Ook verhoogt deze lay-out de flexibiliteit voor ombouwpanelen en -voorzieningen, die voortaan dichter bij de bestuurder kunnen worden geplaatst dankzij degestandaardiseerde AMPS-bevestigingen.


 • Transit Custom Limited onderweg
 • Ruime keuze uit aandrijfvarianten

  Klanten kunnen hun Transit Custom bestellen met de jongste generatie Ford EcoBluedieselmotoren met vermogens van 110, 136, 150 of 170 pk3, die bijna 6 procent minder brandstof verbruiken en minder CO2 uitstoten dan het vorige model.15 Een handgeschakelde zesversnellingsbak is standaard, terwijl de optionele geavanceerde en uiterst efficiënte nieuwe achttrapsautomaat een sleepgewicht tot 2.800 kilogram9 biedt in combinatie met de motoren van 136 en 170 pk.

 • Voor het eerst kan de Transit Custom ook worden uitgerust met een nieuwe slimme vierwielaandrijving. Dat systeem doet een beroep op een elektronisch gestuurde koppeling om het koppel op intelligente wijze te verdelen over de twee assen, waarbij de aanpassingen minder dan 20 milliseconden in beslag nemen. De vierwielaandrijving is beschikbaar voor voertuigen met een automatische versnellingsbak. Eigenaars die meer tractie wensen maar toch een handgeschakelde versnellingsbak verkiezen, kunnen de versies met 136 en 150 pk bestellen met een sperdifferentieel dat de prestaties op slechte wegen verbetert.

  De nieuwe Transit Custom Plug-In Hybrid koppelt een 2,5 liter grote benzinemotor met Atkinson-cyclus aan een elektromotor en een batterij van 11,8 kWh (bruikbare capaciteit) voor een gecombineerd vermogen van 232 pk, een zuiver elektrisch rijbereik tot 56 kilometer,2 en een voeding van 2,3 kW voor gereedschap en uitrusting via Pro Power Onboard. De nieuwe aandrijflijn vertoont veel gelijkenissen met die van de Ford Kuga Plug-In Hybrid – de meest verkochte PHEV van Europa in 2021 en 202216 – en wordt ondersteund door de laadoplossingen voor thuis, op het werk en onderweg van Ford Pro Charging.

 • Transit Custom Limited drive mode slippery
 • Elke motorvariant van de nieuwe Ford Transit Custom komt met Selectable Drive Modes6waarmee de aandrijflijn geoptimaliseerd kan worden voor een reeks gebruiksscenario’s, zoals Eco en Tow/Haul, waarmee bestuurders eenvoudig de prestaties van de Transit Custom kunnen afstemmen op verschillende operationele vereisten en rijomstandigheden.

  Alle aandrijflijnen kunnen worden geoptimaliseerd voor een ruime waaier aan gebruikssituaties dankzij de Selectable Drive Modes5 met productiviteitsverhogende standen zoals Eco (zuinig) en Tow/Haul (slepen) waarmee bestuurders de prestaties van hun Transit Custom gemakkelijk kunnen afstemmen op diverse operationele vereisten en gebruiksomstandigheden.


 • Grootste productaanbod ooit

  Naargelang van hun laadvereisten krijgen klanten de keuze tussen de koetswerklengtes L1 en L2 en uit de MTM-versies 280, 300 en 320, ongeacht de koetswerkvariant:

  • Bestelwagen
  • Bestelwagen met dubbele cabine
  • Kombi – voortaan verkrijgbaar in erg verleidelijke, rijkelijk uitgeruste uitvoeringen
  • MultiCab
 • Daarnaast is er keuze uitrustingsniveaus:

  • Base, met een rijkelijke standaarduitrusting die onder meer het aanraakscherm van 13 duim en de 5G-modem omvat.
  • Trend, verkrijgbaar op elke motorversies en voorzien van extra rijhulpsystemen.
  • Limited, met een verfijnd koetswerkdesign en premium cabine.
  • Trail, met vierwielaandrijving of een mechanisch sperdifferentieel om de tractie te verbeteren.
  • Sport, met een unieke koetswerkkit, lichtmetalen velgen van 17 duim en racestrepen
 • Samen resulteren de verschillende koetswerktypes, MTM-versies, koetswerklengtes en uitrustingsvarianten in het meest uitgebreide Transit Custom-gamma dat ooit werd aangeboden aan Europese klanten.


Ontdek de nieuwe Transit Custom


Foto gallerij:

Ford Transit Custom Limited exterieur
Ford Transit Custom Limited exterieur
Ford Transit Custom Limited koplamp
Ford Transit Custom Limited wiel
Ford Transit Custom Limited onderweg
Ford Transit Custom Limited onderweg  • [1] Oostenrijk, België, Groot-Brittannië, Tsjechië, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Nederland, Noorwegen, Polen, Portugal, Spanje, Roemenië, Zweden, Zwitserland, Turkije.
  • [2] Ford Transit Custom Plug-In Hybrid gehomologeerde CO2-uitstoot 35-45 g/km WLTP, gehomologeerd brandstofverbruik 1.6-2.0 l/100 km WLTP en puur elektrisch rijbereik 48-55 km WLTP.
  • [3] Ford Transit Custom EcoBlue diesel gehomologeerde CO2-uitstoot 178-296 g/km WLTP, gehomologeerd brandstofverbruik 6.8-11.3 l/100 km WLTP.
  • [4] In overeenstemming met de Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP). Een actieradius tot 337 km kan worden bereikt met een volledig opgeladen batterij - afhankelijk van de bestaande serie en batterijconfiguratie. Het werkelijke bereik kan variëren als gevolg van verschillende factoren (bijv. weersomstandigheden, rijstijl, routeprofiel, voertuigconditie, leeftijd en conditie van de lithium-ionbatterij).
  • [5] Rijhulpfuncties zijn aanvullend en vervangen niet de aandacht, het beoordelingsvermogen en de noodzaak van de bestuurder om het voertuig te besturen. Dat doet het wel niet in de plaats komen van veilig rijden. Zie de gebruikershandleiding voor meer informatie en beperkingen.
  • [6] Rijd niet terwijl u bent afgeleid of terwijl u handenvrije-apparaten gebruikt. Gebruik waar mogelijk spraakgestuurde systemen. Sommige functies kunnen worden vergrendeld terwijl het voertuig in de versnelling staat. Niet alle functies zijn compatibel met alle telefoons.
  • [7] Ford testgegevens. Best-case verbetering in vergelijking met de vorige generatie Transit Custom. Bereikt door standaard rijstijl in milde omgevingsomstandigheden.
  • [8] Het maximale laadvermogen varieert en is gebaseerd op accessoires en voertuigconfiguratie. Zie etiket op deurjamb voor draagkracht van een specifiek voertuig. Laad- en laadvermogen beperkt door gewicht en gewichtsverdeling.
  • [9] Het maximale slepen varieert afhankelijk van de lading, voertuigconfiguratie, accessoires en het aantal passagiers.
  • [10] Ford Pro Telematics is gratis beschikbaar gedurende één jaar vanaf de startdatum van de garantie en vervolgens op abonnementsbasis, onder voorbehoud van akkoord met de algemene voorwaarden van Ford Smart Mobility, en biedt een uitgebreide reeks functies naast de gezondheid van het voertuig, waaronder locatie en kaart, rijgedrag, brandstof- / energieverbruik, multi-make-mogelijkheden en een bijbehorende app voor bestuurders om te communiceren met fleet managers. Fleet-klanten kunnen contact opnemen met het Ford Pro Software Command Centre op [email protected] voor informatie over deze Ford Telematics-producten. Beschikbaarheid van gegevens is afhankelijk van gegevensconnectiviteit en toegang tot voertuiggegevens.
  • [11] De FordPass Pro-smartphone-app, FordPass Connect en gratis connected services zijn vereist voor functies op afstand (zie de FordPass-voorwaarden voor meer informatie). Verbonden services en functies zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van het netwerk. Evoluerende technologie/mobiele netwerken/voertuigmogelijkheden kunnen de functionaliteit beperken en de werking van verbonden functies verhinderen. Voor de connectiviteit van de FordPass Pro-smartphone-app moet FordPass Connect in de auto worden geactiveerd. FordPass Pro-app compatibel met Apple- en Android-smartphones en is verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Play Store in 20 markten in Europa.
  • [12] Geschatte vermindering per jaar op basis van (1) klant die snel reageert op voertuiggezondheidswaarschuwingen in FordPass Pro/Ford Telematics (om pechhulpoproepen te voorkomen) en (2) verwachte tijdsbesparing met Ford Transit Centres voor onderhoud en reparatie (inclusief Express-diensten). De werkelijke vermindering kan afhankelijk zijn van individuele omstandigheden (bv. rijstijl en voertuiggebruik).
  • [13] FordPass Connect, de FordPass-app en de gratis Connected Service zijn vereist voor externe functies (zie de FordPass-voorwaarden voor meer informatie). Verbonden service en functies zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van het compatibele netwerk. Evoluerende technologie/mobiele netwerken/voertuigmogelijkheden kunnen de functionaliteit beperken en de werking van verbonden functies verhinderen. Verbonden service is exclusief Wi-Fi-hotspot.
  • [14] Zeven Europese markten – Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. Alexa zal alleen beschikbaar zijn in het Engels, Frans, Duits, Italiaans en Spaans in ondersteunde markten. Een alternatieve markt heeft geen toegang tot Alexa, ondanks dat het een ondersteunde taal. Om Alexa Built-in te gebruiken, moeten bestuurders FordPass Connect in hun voertuig activeren met behulp van de FordPass smartphone-app of instellingen in het voertuig. Toegang tot Alexa vereist een Amazon-account, SYNC 4 of SYNC 4A, FordPass Connect en gratis Connected Service geactiveerd via de FordPass-app (zie de FordPass-voorwaarden voor meer informatie). Aanvullende producten en Installatie kan vereist zijn.
  • [15] Ford Transit Custom EcoBlue diesel van de vorige generatie heeft een CO2-uitstoot van 152-318 g/km WLTP, gehomologeerde brandstof rendement 5,8-12,1 l/100 km WLTP.
  • [16] Verkoopgegevens verstrekt door JATO Dynamics en IHS Markit. Ford Kuga Plug-In Hybrid gehomologeerde CO2-uitstoot 21-30 g/km WLTP en gehomologeerde brandstofefficiëntie 0,9-1,3 l/100 km WLTP. De opgegeven WLTP-brandstof-/energieverbruiken, CO2-emissies en elektrische actieradius worden bepaald volgens de technische eisen en specificaties van de Europese Verordeningen (EG) 715/2007 en (EU) 2017/1151, zoals laatstelijk gewijzigd. De toegepaste standaard testprocedures maken vergelijking tussen verschillende voertuigtypen en verschillende fabrikanten mogelijk.

Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws