Ford Fiesta ST Edition: verstelbare auto suspensie en exclusieve styling

12/10/2020

Ford heeft een nieuwe speciale editie-versie van de beroemde Ford Fiesta ST onthuld, die voor Europa gelimiteerd is tot 500 exemplaren.

Met verstelbare vering voor ultieme prestaties op de weg en op het circuit, met styling details, kost de Fiesta ST Edition € 32.975. Zijn stijl is gemakkelijk te herkennen: unieke Azura Blue exterieur afwerking en glanzend zwart op sommige elementen. Het interieur is voorzien van koolstofvezel effect details, op maat gemaakte blauwe stiksels en is voorzien van een nieuw Ford Performance-stuurwiel met directe toegang tot de Sport Drive-modus.


 • Ford Fiesta ST Edition
 • FORD FIESTA ST


  Deze ST-editie tilt het bekroonde model naar een hoger niveau met een instelbaar veersysteem met schroefveren dat zorgt voor wegligging en rijcomfort dat waardig is voor liefhebbers van prestatiegericht rijden.
  Het reactievermogen en de dynamiek worden verder verbeterd dankzij de op maat gemaakte lichtmetalen velgen. Deze verbeteringen maken het een wendbaarder voertuig op de weg.


 • Ford Fiesta ST Edition
 • EVENWICHTIG EN CONTROLE


  De Fiesta ST Edition is grondig getest en ontwikkeld op de Nürburgring Nordschleife in Duitsland door Ford Performance en is nauwkeurig afgesteld om de balans en controle in bochten te optimaliseren en de bestuurder flexibiliteit te bieden.

  Contacteer ons voor meer info


 • Ford Fiesta ST Edition
 • SPECIALE EDITIE


  De Fiesta ST Edition is verkrijgbaar met drie deuren en heeft een unieke en exclusieve exterieur styling. De gewaagde Azura Blue-afwerking was voorheen alleen beschikbaar als onderdeel van Ford Special Vehicles met opties. Het stuur, de versnellingspook en de handrem zijn afgewerkt met leer en hebben opvallende blauwe stiksels, net als het interieur van de deuren, de vloer met merknaam en het ST-tapijt. De ST Edition bevat ook veiligheidsgordels en verwarmde Recaro-sportstoelen.
 • Ford Fiesta ST Edition
 • VERFIJND EN VERBONDEN


  De nieuwe Fiesta ST biedt geconnecteerd en intuïtiever rijden dan ooit tevoren. Een FordPass Connect-modem is geïntegreerd: Live Traffic, voertuigbediening op afstand, voertuigstatus, alarm, bandenspanning, enz. Het voertuig heeft ook het SYNC3-systeem met een nieuwe gebruikersinterface.

  Schat de waarde van uw voertuig in


Nieuws

Promoties

Bekijk de laatste promoties

Nieuws

Lees het laatste nieuws